szorfi

SZORFI

3 nélkülözhetetlen őszi kiegészítő

2015. szeptember 04. - Szőrfi Andrea

Nem tudom, hogy te hogyan vagy az ősszel, de én évek óta egyre jobban kedvelem. Imádom a tavaszt és a nyári forróságot, de valahogy mindig várom az őszt is valahol mélyen. Már iskolás koromban is vágytam arra, hogy újra belevessem magam a tanulásba, hiányzott az új varázsa, az alkotás időszaka. A természetben megjelenő színkavalkád emlékeztet arra, hogy valami elmúlt, de ezzel egyidőben valami új vár rám, a megfejthetetlen ismeretlen. Az ősz cseppet sem szürke és borongós, csak egy kicsit jobban ki kell nyitni a szemünket.kepernyofoto_2015-08-27_21_23_47.png

Amikor mégis elkap a rossz hangulat, akkor mindig előkapom kedvenc napszemüvegemet, ami emlékeztet a nyári melengető napsugarakra, a fesztiválokra, a forró nyári estékre a barátokkal, amikor valahogy mindenki megfeledkezett arról, hogy levegye fejéről a napszemcsit, hisz az jól áll és menő. Te is szerezz be egy ízléses, vagány darabot. Nem is kell feltétlenül a nagy divatházak márkáiban gondolkodnod és rommá fosztanod a hitelkártyád, mert számos egyedi és különleges darab fellelhető Magyarországon elérhető áron. Akad fából készült napszemüveg csoda, ami feldobja a hétköznapokat, ráadásul természetes, de akad bakelitből készült is, ami biztos nem köszön sűrűn vissza az utcán.kepernyofoto_2015-08-27_21_06_22.pngMásodik kedvencem a bőrdzseki, ami nemcsak a nőknek áll jól, de a férfiaknak is dögös megjelenést kölcsönöz. Egyszerűen vagány dolognak tartom, kimondottan akkor, amikor a klasszikus ruhadarabokat spékeljük meg egy kis bőrdarabbal és ezáltal szokatlan, feltűnő egyveleget kapunk, ami trendi és nem kimondottan hétköznapi. Amit még imádok benne, hogy bírja a strapát, így ha melegebbre fordul az idő, lelkiismeret nélkül a táska mélyére gyűrheted kedvenc darabodat. 

A harmadik nélkülözhetetlen kiegészítő a sál, ami egy könnyed viselet és mindig stílust visz a megjelenésünkbe. Ez a kis ruhadarab megkötésében számos variáció létezik és passzol az elegáns és a casual viselethez is. Üde színfoltja lehet az outfitednek és egyáltalán nem nőies dolog sálat viselni, gondolj csak az olaszokra. Kösd fel a sálad és merj bevállalós lenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfi.blog.hu/api/trackback/id/tr817739474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása