szorfi

SZORFI

4 tipp, hogy hogyan választd meg alsógatyádat

2015. szeptember 20. - Szőrfi Andrea

Egy este férfiak társaságában töltve igen meglepő és mulatságos tud lenni. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a férfi alsóneműt fogjuk kivesézni, de úgy tűnik, hogy eljutottunk odáig, hogy a férfiak is előszeretettel beszélnek arról, hogy mi rejtőzik a ruhájuk alatt. Annyi infóval láttak el azzal kapcsolatban, hogy mi alapján választják ki a megfelelő darabot, hogy kutatni kezdtem, mert ezzel képbe kell kerülni.kepernyofoto_2015-09-20_13_55_55.png

A kutatások szerint a férfiak egyre inkább hódolnak a divatnak, ha az alsónadrágjukról van szó. Elmúltak azok az idők, amikor a feleség vagy barátnő választja ki a megfelelő darabot. A pasik többsége évente három alkalommal vásárol alsónadrágot, bár az egyedülálló férfiak ettől sokkal gyakrabban. Egy férfinak átlagosan 15-20 alsógatyája van. Persze akadnak olyanok, akik annyira rápörögtek a dologra, hogy 50-500 darabbal is rendelkeznek, de őket már fetisisztának is nevezhetnénk.

Mi alapján választd meg alsógatyádat?

1. Divat

Lehet, hogy a nők nem beszélnek annyit a férfi alsóneműről, mint a férfiak testéről, pedig egy jól megválasztott kis ruhadarab igenis szexivé varázsolja a férfi testet és a nők sokat fantáziálnak a párjukról és általában nem meztelenül képzelik el őket. A nőknek nagyon bejön, ha jól kirajzolódnak a formák, mert azonnal a méretre, formára és az erős, ereje teljében lévő férfira asszociálnak.

A legnépszerűbb forma a szoros boxer. Ez a típus áll a legjobban mindenkinek. Ha nincs tökéletesre kidolgozott tested, ez a fazon akkor is jól mutat. Kihozza, amit ki kell és baromi kényelmes. Jól tart, így nem kell attól tartanod, hogy sport közben kikandikál, aminek nem kellene. Ami meglepett, hogy a pasik sokat panaszkodnak arra, hogy a combjukon feszülő szárak olykor felcsúsznak és kettéválasztják azt, ami összetartozik. Ez lehet az oka annak a fura látványnak, amikor a férfiak olyan éhetetlen módon húzogatják lefele a nadrágjukat. Ezek szerint csak próbálják rendre parancsolni a nadrág tartalmát.kepernyofoto_2015-09-20_13_59_30.png

2. Kényelem

A legtöbb férfi a divat követése mellett szeretné kényelemben tudni legbecsesebb ékszerét. A bőszárú boxer erre a legalkalmatlanabb viselet. Bár a tinédzserek körében nagyon elterjedt, mert jól megy a bővebb szárú nadrágokhoz, a többi nadrággal viszont egyáltalán nem kompatibilis. Az tény, hogy a pocakos és vastagabb férfiaknak ez a fazon áll a legjobban, de hidd el, hogy jobb, ha ezt maximum alvásra tartod meg. Mozgáshoz és fizikai munkához egyáltalán nem javallott. Ha ragaszkodsz ehhez a formához, akkor is ügyelj a minőségre és az anyagválasztásra.

A nők az alsógatyáról is képesek megmondani, hogy milyen ember lehet a viselője. A bő boxerről a lazaság, függetlenség, a humoros férfi jut eszükbe, de sokszor a határozatlanság, bizonytalanság és infantilizmus társul hozzá. Míg a fecskéről és a szűk boxerről az jut eszükbe, hogy viselője divatos, szexi, magabiztos és baromi büszke megjelenésére. Ráadásul a fecske határozottan a legkényelmesebb fazon. Mindent összetart, így sportra és kemény fizikai munkára a legalkalmasabb. Még ma is a legnépszerűbb forma, kimondottan az európaiak körében. Sokan azt hiszik, hogy a nőknek nem tetszik, pedig egy szépen kidolgozott testen eszméletlenül jól mutat. Persze nem mindegy itt sem a minőség és a fazon, de biztos vagyok benne, hogy a nők szeme felcsillan, ha meglátnak egy férfit ebben a falatnyi darabban. Egyszerűen hozzá kell érni és kellhet ennél több egy férfinak? Javaslom, hogy túl szűk nadrághoz ne ezt vedd fel, mert átüthet az anyagon a forma és az nem a legszexibb.

3. Szín

A fehér alsó már rég kiment a divatból. Egyszerűen unalmas és idétlenül néz ki, ha egy fehér alsó virít ki a ruhád alól. A fekete az örök klasszikus, de manapság egyre kedveltebb a tengerészkék és a piros is. Sokkal energikusabb és izgalmasabb megjelenést kölcsönöz. Persze a színes és mintás darabok is lehetnek szexik, de a gyerekes mintákat nem erőltetném. Nekem az is bejön, amikor a cipő vagy más kiegészítő színéhez igazodik az alsó színe. Például egy menő piros cipőhöz simán felveheted kedvenc piros alsódat is. 

4. Márka

Az alsónemű márkája is fontossá vált. Lehet, hogy ez lesz a következő státuszszimbólum? Sokan választanak olyan alsót, aminek a derekán nagybetűkkel virít a márkajelzés, arra az esetre, hogy olykor-olykor villantanának egyet. A legkelendőbbek a Hugo Boss, Calvin Klein és az Emporio Armani darabok, amiket feltűnően büszkén hordanak a férfiak. Úgy tűnik, hogy eljutottunk arra a szintre, amikor a férfiak is jobban érzik magukat az alsógatyájuktól. Ha rossz napod van, próbáld ki, hogy milyen hatással van rád kedvenced viselése. Elég valószínű, hogy magabiztosabb, határozottabb leszel és ez másoknak is feltűnik majd.

kepernyofoto_2015-09-20_14_05_33.png

Szándékosan nem említettem meg a tangát, mert úgy gondolom, hogy azt jobb meghagyni azoknak, akik abból élnek, hogy nőket szórakoztassanak. Ennek az ideje még nem jött el és nem tudom elképzelni, hogy őszinte lenne a nők mosolya, amikor párjukat meglátják egy mini tangában. Ettől az is jobb, ha nem viselsz semmit, hiszen sokan esküsznek az alsógatya nélküli életre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfi.blog.hu/api/trackback/id/tr227803018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása