szorfi

SZORFI

Küldetés

2015. szeptember 04. - Szőrfi Andrea

Mindig is rajongtam az utcán oly ritkán felbukkanó, jól átgondolt, gondosan megtervezett szettekért, összeállításokért. Mámorítóan képes rám hatni egy stílusos férfi látványa, mert látszik, hogy fontosnak tartja saját magát és megadja magának a megérdemelt törődést, tiszteletet. f81b9296_fin.jpgHiszem, hogy másodpercek alatt döntünk a másik iránt érzett szimpátiáról és ezt jelentősen befolyásolja megjelenésünk, ha tetszik, ha nem. A rólunk alkotott kép megalkotásában az öltözék mellett varázslatos szerepet kap a stílus, az összkép, azaz a teljes egész. Ehhez elengedhetetlen, hogy megtaláljuk az önmagunkkal azonos stílust. Csak így tűnhetünk ki a lehangoló, szürke tömegből és válhatunk feledhetetlenül üde színfolttá. 

A blogommal szeretném segíteni a férfiakat abban, hogy megtalálják a számukra leginkább passzoló stílust, amit valóban magukénak érezhetnek, hogy reggelente szeressenek felkelni és elgondolkodni azon, hogy hogyan tehetnék egyedivé megjelenésüket, ami egész napra elegendő önbizalmat kölcsönöz számukra. A stílus egy kis tanácsadással elsajátítható, hiszen a csoda mindenkiben ott lakozik, csak kell valaki, aki meglátja és életre kelti azt.  

 

KAPCSOLAT

OLDAL: szorfi.blog.hu

E-MAIL: szorfia@gmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/szorfi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfi.blog.hu/api/trackback/id/tr417736774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása