szorfi

SZORFI

Stílusos randihelyszínek Budapesten

2015. szeptember 04. - Szőrfi Andrea

Manapság azt tapasztalom, hogy a férfiak sokszor annyira elbizonytalanodnak, hogy már randizni sem hívják el a lányokat. Mindig is érdekelt a kérdés, hogy ez miért van? Ezt leginkább a karrierjükben már bizonyított férfiak körében tapasztalom, hogy félnek az elutasítástól és rettegnek attól, hogy a magánéletükben nem tudnak olyan sikeresen funkcionálni, mint a munkájukban, így inkább a menekülést, megfutamodást választják és nem próbálkoznak. Te légy más és egyedi! kepernyofoto_2015-09-04_18_59_23.pngHa ráleltél arra a lányra, akit különlegesebbnek látsz, mint a többi és kíváncsi vagy rá, hogy több is kialakulhat-e közöttetek, akkor ne habozz, nézz szembe a félelmeiddel és dobd be az összes kételyedet a csomagtartóba. Vedd át az irányítást és vágj bele az ismerkedésbe. Az első és legfontosabb, hogy legyen jó pár randihelyszín a tarsolyodban. Légy férfi és mutasd meg, hogy magabiztos és ötleletes vagy. Íme néhány tipp, hogy felejthetetlen legyen az első találkozás.

KLASSZIKUS

Vintage Garden

Ha egy tartalmas beszélgetésre vágysz és szeretnéd megismerni partnered, akkor irány egy gondosan kiválasztott étterem, borozó. A finom falatok mellett egy-két pohár bor garantáltan oldja a kezdeti feszültséget és gátlások nélkül melegedhettek bele egy jóízű, hosszantartó beszélgetésbe. Lehetőleg olyan helyet válassz, ahol sikerül egy pár lopott órára elvonulni a város zajától és kellőképpen egymásra tudtok hangolódni. Ha igazán távoli helyre vágysz, akkor irány egy vidéki borkostoló, de ne feledkezz meg a sofőrszolgálatról sem. 

Sok barátnőm irtózik attól, hogy az első randi helyszíne egy étterem legyen, mert nem akarnak, illetve nem mernek enni a másik előtt. Ha szeretnéd elkerülni, hogy a lány kínosan érezze magát, akkor ne egy hamburgerezőbe vagy thai étterembe vidd, ahol a pálcákkal ügyetlenkedtek lányos zavarotokban. Légy kreatív és készíts étvágygerjesztő falatkákat és hívd el piknikezni. Minden nő álma, hogy egyszer a férfi főzzön rá, de minimum képes legyen összeütni egy kis harapnivalót. Ha nem tudsz főzni, akkor vedd lazára és kérd meg az egyik chef haverod, vagy kutass a neten egyszerű és gyors receptek után. Pár szendvics és egy üveg jó bor tuti nyerő lesz. Ha menthetetlenül nem tudsz főzni, akkor fizess be egy közös főzőtanfolyamra. Jó móka közösen megtanulni az alapokat és a többiek is segíthetnek az oldódásban. 11949498_886088521438185_2588505832964398361_n.jpg

Marvelosa Kávézó

Ha másra vágysz, mint egy esti vacsora és tartasz tőle, hogy első alkalommal több órát tölts a lánnyal, akkor hívd el reggelizni. Így tesztelheted, hogy mennyire kedveli a kora reggeleket és ha jól alakul a randi, akkor biztos lehetsz benne, hogy a munkahelyeden is lendületes leszel egész nap. Ha pedig rájössz, hogy nem illetek össze, akkor nem kell kitalálnod semmit, mert a munkára hivatkozva bármikor leléphetsz.

BEVÁLLALÓS

Tandemugrás

Ha szereted az extrém helyzeteket és kíváncsi vagy, hogy partnered mennyire bevállalós, akkor hívd el egy tandemugrásra. Garantáltan maradandó élményben lesz részetek és lesz mit mesélni az unokáknak. Ha végül kiderül, hogy nem illetek egymáshoz, akkor is gazdagodtál egy hatalmas élménnyel.

Szecska

Ha ez túl sok lenne, akkor vidd el egy esti fürdőzésre. A Szecska az egyik legjobb helyszíne a randizásnak, főleg hóesésben. Órákon át lazíthattok a meleg vízben és egymás testét is kellőképp szemügyre vehetitek. Így biztos nem ér kellemetlen meglepetés, ha komolyabbra fordul a dolog.kepernyofoto_2015-09-04_18_56_58.png

Láthatatlan Kiállítás

Ha már a kémiánál tartunk, akkor ajánlom a Láthatatlan Kiállítást is. Ez a semmit a szemnek, de mindent az érzékeknek. Igazán közel kerülhettek egymáshoz és a bizalom is könnyen kialakulhat kettőtök között a sötétségben.

ROMANTIKUS

Citadella, Budai Vár

Séta közben rengeteg időd lehet megismerni a másikat. Ne érezd feszélyezve magad és bátran kérdezgesd a lányt, de mindig figyelj a másikra. Nem szeretünk úgy beszélgetni, ha érezzük, hogy a másikat cseppet sem mozgatja meg a válaszunk és csak kötelességből és a kínos csend elűzése érdekében kérdezget. Ha fitt vagy, akkor másszátok meg a Citadellát, vagy a Budai Várat, de lenyűgöző látványban lehet részed a Bazilika kupoláját szegélyező panoráma teraszról is. Csempéssz két poharat és egy kis pezsgőt vagy bort a táskádba és a nagy sétát követően kapd elő és gyönyörködjetek a csillagokban. Ez a kis figyelmesség minden lányt levesz a lábáról és hálás lesz a szomjoltásért is.

Korizás - Városligeti Műjégpálya 

Ha beköszöntött a tél, akkor is választd a szabadban való randizást. Nem mindenki tud korcsolyázni, de annál izgalmasabb. Ebben a helyzetben kinek ne lenne kedve a férfira támaszkodni vagy akár az ölébe esni? Hogy elkerüld, hogy totálisan lefagyjon a hangulat, ragadj magadhoz két bögre forralt bort vagy forró csokit és hagyd, hogy a lány kiolvadjon a társaságodban.kepernyofoto_2015-08-23_17_52_49.pngBármelyik helyszínt is választod, az biztos, hogy félsiker, ha vagy olyan bátor, hogy elhívd a lányt. Azért ne bízd el magad, ha igent mond, sőt kezdj el agyalni, hogy mit vegyél fel. A nők képesek órákig válogatni, ezerszer átöltözni, míg megtalálják a tökéletes outfitet. Te is szentelj kellő figyelmet a megjelenésedre. Ne öltözz túl, de alul sem. Add meg a tiszteletet és inkább légy elegánsabb a kelleténél és mindenképp trendi és férfias. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfi.blog.hu/api/trackback/id/tr947728288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása