szorfi

SZORFI

Őszi trend férfiaknak a „Nagyok” szemüvegén keresztül

2015. szeptember 04. - Szőrfi Andrea

Bár még a nyári fesztivál hangulatában úszunk és gőzölgünk a negyven fokos hőségben, mégis itt az ideje, hogy kicsit szétnézz a divatvilágban, hogy méltó eleganciával és stílussal köszönthesd az őszt.
img_0532.jpg

A 2015-ös kifutó bővelkedett a nagyszerű tervezők által megálmodott kollekciókban, melyek kivétel nélkül elgondolkodtattak. Vajon mennyire emészthető számodra a feminin hatású tunika vagy a  nagyanyáinkra emlékeztető szőrmekabát viselete? Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e szerencsém az aktuális divat csak egy kis morzsáját is felfedezni Budapest utcáin.

Nőies darabok, melyek láttán sok minden fordul meg a fejemben, de egyik gondolatom sem a férfiakra vezethető vissza. Úgy gondolom, hogy ez a megjelenés teljességgel alkalmas a társadalom megtévesztésére. Ha engem kérdezel, akkor ezt meghagyod a nők számára.img_0533.jpgHa nem kedveled a nyakkendőt, vagy csak kényelmesebb viseletre vágysz, akkor az ősz a te évszakod, ugyanis a nélkülözhetetlen alapdarabok egyike a garbó. Habár Kenzo, vagy Kris Van Assche nem félt a harsány színekkel játszani, mégis tanácsos a kevesebb néha több mottót követve visszafogottabb színekben gondolkodnod.img_0534.jpgMenő minden, ami állatmintás és szőrme. Ha a képek láttán első utad a plázába vezet, hogy beszerezz egy pihe-puha meleg szőrmekabátot, akkor próbálj olyat választani, ami nem úgy néz ki, mint, amit a szüleid szekrényéből akasztottál le. Ha megvagy, akkor már a mínusz 30 fok sem lehet kifogás arra, hogy Moszkvába látogass egy kis városnézésre. img_0536.jpgA nagyok most sem hibáztak, amikor az esti eleganciát álmodták meg. A fekete sosem megy ki a divatból és ezt bátran használták ki. Kíváncsi lennék, hogy Alexander McQueent vajon Hugh Hefner inspirálta a fekete köntösszerű zakó alkotása közben?img_0535.jpgHa minta, akkor semmi sem szabhat határt, sőt akkor a legjobb, ha a teljes szettet beborítja. Givenchy szerint lehet színes és harsány, míg Valentino és Alexander Wang a visszafogottabb megjelenést pereferálja.img_0537.jpgHa ősz, akkor jöjjön a zöld 50 árnyalata és mindez rétegesen, hogy véletlenül se fázz meg. Csak arra ügyelj, hogy nehogy azt higgyék, hogy a barátnőd szoknyáját vetted fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfi.blog.hu/api/trackback/id/tr537713920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása