szorfi

SZORFI

A férfi 5+1 ékszere

2015. szeptember 04. - Szőrfi Andrea

Egy nagyon kedves férfi ismerősöm a minap feltette a kérdést, hogy mi a férfiak 3 legfontosabb ékszere. Haboztam és féltem sorolni, hogy mire is gondolok, mert ő az a fajta férfi, aki tudja, hogyan kombinálja a kiegészítőket, színeket, anyagokat. Az öltözékében soha nem találok kivetnivalót és a hétköznapokban is sikerül azt az érzetet keltenie az emberben, mintha most szaladt volna le a kifutóról. Most elárulom a válaszát, miszerint az óra, a jegygyűrű és a nő. Végül úgy döntöttem, hogy kibővítem a sort és ezzel egyszer s mindenkorra fogást találok rajta. Mit gondolsz, sikerült?kepernyofoto_2015-08-13_17_11_14.png

1. ÓRA

Az óra öltöztet és manapság nem is kell a hitelkártyádat túlzottan terhelni, ha egy szép darabra szeretnél szert tenni. Nagy divatnak örvend az óra viselése és a svájci órákon túl a divattervezők is különös gondot fordítanak az óratervezésre. De a sportban is nélkülözhetetlen szerepet kapott, gondoljunk csak az okos órára, amiben a lépésszámláló könnyíti életünket, illetve az autógyártók által megálmodott, olcsónak semmiképp nem mondható darabokra, melyek az autóval is összhangban vannak. Arra bíztatlak, hogy legalább két órát vásárolj, egyet a hétköznapokra, ami a sportos öltözékhez is passzol, egyet pedig az elegánsabb öltözékhez. Jó tipp lehet egy olyan óra választása, amit cserélhető szíjjal láttak el a tervezők, így egy kis trükkel könnyedén új színben pompázhatsz. A köveket mindenképp mellőzném, ha nem akarsz nőiesen tündökölni.

2. GYŰRŰ

A férfiak manapság nem igazán viselnek gyűrűt, hacsaknem a jegygyűrűt, bár sokan azt is otthon „felejtik”. Tegyünk egy kis időutazást és máris feltűnik, hogy a férfiak körében igen kedvelt viselet volt a gyűrű: pecsétgyűrű, különböző díjakat jelképező gyűrűk. Ne ijedj meg attól, hogy túl nőies lesz a megjelenésed, sőt a gyűrűvel kiemelheted a kezed. Elhiheted, hogy az elsők között szerepel a férfi kéz azon a listán, amit a nők megnéznek egy férfin. Természetesen mindig legyen ápolt a kezed és a gyűrűvel sem ildomos túlzásba esni. Maximum két gyűrű ajánlott egy kézen, ami anyagában passzol ez egyéb kiegészítőkhöz. 

3. MANDZSETTA

Nincs is elegánsabb, mint amikor elővillan a mandzsetta. A korábban elsősorban ünnepek alkalmával viselt apró kis ékszer ma már a hétköznapok része is lehet. Egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének a mindennapokban és feldobja az öltözéked, de mindig figyelj a fémes kiegészítők összehangolására, ami alól kizárólag a jegygyűrű képez kivételt. kepernyofoto_2015-08-13_17_18_42.png4. KARKÖTŐ és NYAKLÁNC

Mindkét esetben kerüld el a feltűnést. A kevesebb néha több. Nincs visszataszítóbb, mint amikor a férfiak a nyakukba vesznek egy vastag, jobb esetben eszüst „fuxot”, ami olyan szoros, hogy attól kezdünk félni, hogy esetleg randi közben fuldokolni kezd. Az embernek olyan érzése támad, mintha egy őrző-védő kutyával sétálna az utcán. Javaslom, hogy ügyelj a hosszúságra, mert itt igenis számít: ne legyen túl rövid, de túl hosszú sem. A vastagság terén is érdemes az arany középutat választani. A medál viselését rád bízom, de ne feledd, hogy vonzza a tekintetet és kár lenne, ha a hangsúllyal rosszul bánnál. A karkötők esetében rengeteg anyagból választhatsz: arany, ezüst, bőr, fonott karkötők. Itt a visszafogottságon túl  csak arra ügyelj, hogy három darabnál többet ne viselj egyszerre.

5. TEST

Igen, a legnagyobb fegyver ami a kezedben van a tested. Lássuk be, hogy a strandon nem sok mindent viselsz, így nem igazán érvényesül a ruha teszi az embert szabály. Ne feledd, hogy egy jól karbantartott férfi test minden nő tekintetét magára vonzza. Nem kell túlzásba esni, hiszen nem parmezánt szeretnénk reszelni esténként a hasadon, de arra bíztatlak, hogy törődj a testeddel, mert garantáltan bomlani fognak utánad a nők. A sportolási lehetőségekről és trendekről a következő bejegyzésemben bővebben olvashatsz.

+1:  A NŐ a férfi oldalán

Erről azt hiszem senki nem nyitna velem vitát. A férfi legféltettebb és legbecsesebb ékszere az oldalán álló nő. Reflektorfényben is minden szem a nőkre szegül, de így van ez rendjén. Csillogjanak ők és a férfiak álljanak mellettük büszkén, férfiasan, stílusosan.img_0483.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szorfi.blog.hu/api/trackback/id/tr397703980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása